امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باران لعنتى، تمامش كن!/ نقد بازى Heavy Rain
(07-16-2013, 12:54 PM)'bhador' نوشته است:
(07-16-2013, 12:01 PM)'arash12' نوشته است: فیلم هندی...کوانتیک دریم با این بازی جادو کرد ...موسیقی به شدت جالب و هماهنگ با بازی در نظر گرفته شده بود که واقعا آدم جادو می کرد...تعداد پایان ها و اینکه بازی اصلا باختن نداشت و حق انتخاب زیادی که تو این بازی بود...همه و همه اش عالی بود...من فقط دو نوع پایانشو دیدم که هر کدوم به کل با هم تفاوت داشتن...دوستان اگه فیلم هندی دوست دارید و دوست دارید که بازی شما رو مجبور به گریه کنه حتما تجربش کنید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]...

ارش انقدر ها هم که میگی نبود

پر تله بود که ادم باید هواسش باش چون با هر مرگ داشتان بازی تعقییر میکنه

دقیقا heavy rain میخواست به ما بفهمونه که با هر اتفاق زندگی ادم و سرنوشتش تعقیر میکنه مثلا اگه حتا یه خراش برداری داستان زندگیت به کلا تعقییر میکنه.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
برادر داستان نه داشتان-تغییر نه تعقییر[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

[تصویر:  23282666029139681402.jpg]
پاسخ
'Amir Knight dateline='' نوشته است: نقد خوب و جالبی بود.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img] ولی من این عنوان رو تجربه نکردم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]

کاش تصاویر بیشتری قرار میدادید.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

'Erfan_HD dateline='' نوشته است: نقد خوبی بود، مرسی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
این آقای دیوید کیج واقعا استادیه برای خودش . از فارنهایت گرفته تا Heavy rain و Beyond همه بازیاش شاهکارن .
نقد خوبی بود .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
بسیار زیبا بود ممنون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
از نقد قبلی واقعاً بهتر بود.
متاسفانه من PS3 ندارم و نتونستم این عنوان رو تجربه کنم ولی تعریفات پیرامونش خیلی زیاد بوده.
خسته نباشید.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
!Video Games ruined my life, Good thing I have two extra

[تصویر:  p2zgsueqyro65v5fsqse.jpg]
پاسخ
(07-16-2013, 12:54 PM)'bhador' نوشته است:
(07-16-2013, 12:01 PM)'arash12' نوشته است: فیلم هندی...کوانتیک دریم با این بازی جادو کرد ...موسیقی به شدت جالب و هماهنگ با بازی در نظر گرفته شده بود که واقعا آدم جادو می کرد...تعداد پایان ها و اینکه بازی اصلا باختن نداشت و حق انتخاب زیادی که تو این بازی بود...همه و همه اش عالی بود...من فقط دو نوع پایانشو دیدم که هر کدوم به کل با هم تفاوت داشتن...دوستان اگه فیلم هندی دوست دارید و دوست دارید که بازی شما رو مجبور به گریه کنه حتما تجربش کنید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]...

ارش انقدر ها هم که میگی نبود

پر تله بود که ادم باید هواسش باش چون با هر مرگ داشتان بازی تعقییر میکنه

دقیقا heavy rain میخواست به ما بفهمونه که با هر اتفاق زندگی ادم و سرنوشتش تعقیر میکنه مثلا اگه حتا یه خراش برداری داستان زندگیت به کلا تعقییر میکنه.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

شما دوتاشو دیدی ولی 17 تا پایان داره و واقعا بازی عالی هست ولی من بازیش نکردم .
پاسخ
واقعا این بازی فوق العاده هست...
هم ذات پنداری با شخصیت هاش عالی هست...
همش میترسی ک اگه دگمه ها(QTE)رو اشتباه بزنی جون یکه از بهترین شخصیت های بازی رو ب خطر انداختی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[تصویر:  wpid-Tom-Clancys-The-Division.jpg]
پاسخ
من که خودم کنسولی ندارم ؛ اما وقتی که خونه یکی از فامیلام بازی می کردم، دیدم که دارم یک شاهکار رو بازی می کنم.
ممنون بابت نقد خوبت [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
به نام خدا
آقا یکم بیشتر درمورد داستانش توضیح بدید. شماکه میگید دارید نقد میکنید، ماهم که نمیتونیم بازی کنیم، پس حداقل بگید داستانش چه چیز آموزنده ای داره. نقدکه فقط این نیست بگید داستانش آنجوری بود، گرافیکش اینجوری بود، موسیقیش اونجوری بود.(آخرش نمفهمیدم چجوری بود)
منتقد باید نکاتی رو که از دید گیمر عادی پنهان میمونه، توضیح بده تا خواننده با ابعاد گسترده داستان بازی که ظاهرا خیلی پیچیده است آشنا بشه و ۴تا چیز یادبگیره.
در پناه حق
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
'PWLG dateline='' نوشته است: به نام خدا
آقا یکم بیشتر درمورد داستانش توضیح بدید. شماکه میگید دارید نقد میکنید، ماهم که نمیتونیم بازی کنیم، پس حداقل بگید داستانش چه چیز آموزنده ای داره. نقدکه فقط این نیست بگید داستانش آنجوری بود، گرافیکش اینجوری بود، موسیقیش اونجوری بود.(آخرش نمفهمیدم چجوری بود)
منتقد باید نکاتی رو که از دید گیمر عادی پنهان میمونه، توضیح بده تا خواننده با ابعاد گسترده داستان بازی که ظاهرا خیلی پیچیده است آشنا بشه و ۴تا چیز یادبگیره.
در پناه حق

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی Heavy Rain peyman_eun 0 1,539 04-11-2020, 02:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  آرام آرام با باران، رنگین‌کمان نمایان می‌شود | نقد و بررسی The Witcher 3: Wild Hunt MsajadB 10 3,399 07-25-2015, 02:48 PM
آخرین ارسال: Free man
  از جنگل و باران تا برف و بوران! | تحلیل نمایش Rise Of Tomb Raider در E3 2015 Mr.Payne 14 6,042 07-06-2015, 09:09 PM
آخرین ارسال: Station
Star باران! خواهش میکنم! فقط این دفعه نبار... نقد و بررسی بازی Heavy Rain White Fang 16 5,122 07-21-2013, 05:53 PM
آخرین ارسال: Avenged Devil
  نحلیل بازی heavy rain ali10 1 1,573 06-14-2013, 07:22 PM
آخرین ارسال: spartacus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان