02-08-2016, 09:56 PM
(02-08-2016, 09:44 PM)lord mahdi نوشته است:آره شرمنده. منظور بنده همون واژهی "داستان" بود. یه لحظه حواسم پرت شد نوشتم مقاله.(در حال مطالعهی مقالات دوستان بودم)(02-08-2016, 09:41 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: کیفیت مقاله چندان خوب نبود. البته بخش هایی از اون قشنگ بود و به دل میچسبید ولی ایرادات و غلط های املایی و بزرگی فونت و خیلی چیزای دیگه خیلی تو ذو آدم میزد و خواننده خیلی زود از خوندنش منصرف میشد.
مقاله بیشتر شبیه خاطره بود. البته بعضی جا ها هم کلمات نامناسب بکار برده بودی. آخرش هم که فکر میکنم داستان یا خاطره کلا نصفه کاره تموم شد و ددقیقا متوجه نشدیم چی شد.
ولی از زحمتی که کشیدی خیلی ممنون. منتظر قسمت های بعدی هستی. فقط خواهشاً هر کاری رو نکردی فونت رو کوچیک کن قربون دستت.
در کل خسته نباشی لذت بردیم
با سلام آقای محمدی پور
این که آقا امیر زحمت کشیدن داستان بود، مقاله نبودش! البته تذکرتون در مورد اندازه متن بجا بودش!
موفق باشید
بنده عرض کردن داستان زیبایی بود اما بنظر بنده(کاملا شخصی) اندکی محتویات جالبی نداشت. شاید این فکریه که من میکنم و این قطعا به ارزش مقاله آسیب نمیزنه.
خب پس واجب شد یک انتقاد کلی از مقاله بکنم :
1- وجود غلط های املایی
2- لحن بسیار آمیانه و بکار بردن کلمات ناپسند.
3- فونت بسیار بزرگ
4- جملات تا انتها نوشته نمیشد و پس از بکار بردن چند کلمه وارد خط بعدی شده بودن.
5- داستان از نظر محتویات چیز خاصی رو نداشت و خیلی شبیه به خاطره بود و نهایتش هم نفهمیدیم مقصود نویسنده چی بود.
این مشکلات چیزی بود که بنده مشاهده کردم و متوجه شدم. البته خودم هم تو مقالات و نوشته هام اکثرا این اشتباهات رو میکنم و امری کاملا طبیعیه. تمام جیزایی که فتم برای بهبود کیفیت داستان بود و قصد جسارت به کسی رو نداشتم.
(خودم که خوشم اومد باید دید تو قسمت های بعدی چی بهمون تحویل میدن- احسنت)